понеділок, 11 травня 2020 р.

Дистанційне навчання 12.05

Добрий ранок! Надзвичайно радію , що  знову прийшов день зустрічі із тобою! Три вихідних пройшли і ось настав час навчання. Цей тиждень у нас короткий, тому що ми будемо вчитися тільки 4 робочих дні. Але ти вже мабуть знаєш, що завтра у тебе буде підсумкова робота  - тест за 2 - й  клас. Він об'єднає питання математики, української мови, ЯДС різних галузей. Я впевнена, що ти справишся!!!!!
Але це буде завтра, а сьогодні ми трошки попрацюємо, підготуємося до тестової роботи. 
Отож, УКРАЇНСЬКА МОВА. Пропоную тобі виконати пробну тестову роботу, яка допоможе підготуватися до основної. Пригадай, що ми вчили про слово, його значення, антоніми та синоніми, переносне значення слова. Перш ніж давати відповідь, добре подумай, адже у тебе буде лише ОДНА СПРОБА.  Уважно запиши своє прізвище та ім'я. Пригадай, з якої букви записуємо прізвище та ім'я. Отже, пропоную тобі виконати тести з української мови. 



На уроці МАТЕМАТИКИ ми теж спробуємо трошки підготуватися до тесту. Давай пригадаємо , у якому порядку потрібно виконувати дії у виразах, якщо є дужки, дія додавання і віднімання , множення і ділення. Передивись відео про порядок дій у виразах:
Розв'яжи вирази із збірника ст.19 завдання 107 у 2 стовпчики. Не забудь записувати вгорі над діями проміжні відповіді. Розгорни підручник ст. 155 завдання 1128 знайдіть периметр прямокутника різними способами (пригадай, як ми вчилися це робити)
Наступний урок ЯДС . Розгорни підручник ст. 111 - 113 та познайомся із темою "Чи може одна людина змінити щось у світі" Переглянь відео і подумай, як ти можеш допомогти природі.


 Дай усно відповіді на запитання 1  - 6 усно.
  Виконай завдання 1 - 4  у зошиті ст.59.

Немає коментарів:

Дописати коментар