понеділок, 20 квітня 2020 р.

Дистанційне навчання 21.04.2020

Пройшли святкові дні, повертатися до  навчатися не хочеться. Я тебе розумію, тому  багато завдань сьогодні не буде. Але все ж таки трошки попрацюємо. 




З МАТЕМАТИКИ прошу повторити всі таблиці множення та ділення , які ми вивчили. Нагадую, що ми вже вивчили таблиці 2, 3, 4 та 5. Тому повтори їх та пограй з батьками  у вікторину "Приклад загадай  -  відповідь називай". Мама або тато називає приклади на множення та ділення  врозсип, а ти називай результат. Я вірю, що ти вже знаєш таблиці бездоганно! 
    Тоді давай перевіримо. Пропоную тобі виконати тест за посиланням. У смужці, де потрібно ввести код вчителя, запиши ці цифри -  958284.  Нижче у смужці запиши своє прізвище та ім'я.

впевнена, що в тебе найкращий результат. 

УКРАЇНСЬКА МОВА. 
Розгорни підручник позакласне читання на ст. 110 та прочитай оповідання "Весна - красна" на ст. 110-112. Чи зустрілись тобі незнайомі слова. Прочитай ще раз оповідання та дай відповіді на запитання на ст. 112 (усно). 
Виконай письмово завдання до теми на ст. 112-113. За необхідністю перечитай вірш "Веснянка" та "Зелена казка весни" (ст. 107-109). Чекаю фотографії виконаної роботи.
  




Немає коментарів:

Дописати коментар