четвер, 23 квітня 2020 р.

Дистанційне навчання 24.04
Сьогодні у нас за розкладом 3 уроки ЯДС тому пропоную знову їх об'єднати однією темою. Розгорни підручник ЯДС на ст. 91 - 93. Уважно розглянь малюнки годинників (завдання 1) і 2 на ст.91 та спробуй визначити час на кожному з них та скільки часу займає відвідування визначних місць у Львові. Скільки часу зайняла прогулянка містом (завдання 2) . Завдання 3, 4 та ст. 93 - для ознайомлення. Розгорни зошит на ст.49 та виконай завдання 1 (усно), завдання 2 (письмово) на окремому аркуші, використовуй наліпки, що є у вкладиші в середині зошита. Розгорни ст. 51 та виконай письмово завдання 3.
Домашня робота пропоную тобі тести за твором Святослава Чернія , який ми читаємо 
Код доступу 260830  
за посиланням
join.naurok.ua 

Наступний урок  УКРАЇНСЬКА МОВА. Розгорни підручник на ст.65. Виконай письмово завдання розваги "Букви називай, звуки позначай". Виконай письмово всі завдання гри "Будьмо уважними". Повні відповіді на запитання записуй з нового рядочка. Числа 1,2,3,......7 - записувати не треба.
Нижче запиши завдання першої крапочки. Запитання до слів став усно. А от значущі частини слів виділяй олівцем. Нагадую, що значущі частини слова - це закінчення, основа та корінь слова. Прислів'я читай і усно спробуй його розшифрувати.
Домашня робота вірш "Сонце стукає в віконце" вивчити напам'ять (це не за бажанням, для обов'язкового вивчення) і прислати мені запис. 

Останній урок ІНФОРМАТИКА . Валентина Олександрівна та Олена Костянтинівна  чекають на зустріч із тобою. Зайди на урок за посиланням


Немає коментарів:

Дописати коментар