неділя, 26 квітня 2020 р.

Дистанційне навчання 27.04

Перший урок за розкладом ЯДСМОВ. Ми завершуємо роботу над казкою Святослава Чернія "Пригоди Хоботовичів" Розгорни підручник на ст. 94 та прочитай четверту пригоду "Зустріч з родиною вовків Вівчарів". Дай усно відповіді на запитання в кінці тексту. На яку гору піднялися Хоботовичі та Вовчарі? А чи знаєш ти, що Говерла вважається однією із 7 природних чудес України? Яка висота Говерли? Якщо ні, то подивись відео 
 Влітку ти обов'язково поїдеш із своїми рідними до Карпат та зійдеш на гору Говерлу.
У підручнику перейди на ст. 95, 96 та усно виконай завдання 1, 2, 3, 4, 5.
Розгорни зошит на ст.50 - 52 на виконай письмово всі завдання, які ти ще не виконував.

Другий урок УКРАЇНСЬКА МОВА. У нас сьогодні перша перевірна робота - контрольне списування. Розгорни збірник на ст. 60 та красиво, грамотно, каліграфічно, дотримуючись абзаців запиши у зошит текст "Весна". Зверни увагу, що на цій сторінці є два тексти під одним заголовком. Ти повинен списати той текст, у якому 3 абзаци, який починається реченням "Прийшла весна". У зошит запиши:                           
 Число
  Дистанційна робота
  Списування
 Весна
 Якщо ти не будеш поспішати, у тебе обов'язково гарно получиться. Я в тебе вірю!

Третій урок МАТЕМАТИКА . На уроці сьогодні ми повторимо вміння вміння множити та ділити на 10, закріпимо випадки додавання та віднімання двоцифрових чисел , будемо розв'язувати задачі.
  Ми вже навчилися множити любе число на 10 та ділити кругле число на 10. Пригадай, за яким правилом ми це робили?
Спробуй виконати тест 

Розгорни підручник на ст.110 та запиши вирази  завдання  4  (у жовтих смужках) у 2 стовпчика. Сторінка 111 завдання 6. Пригадай, які грошові одиниці, що є в обігу нашої держави,  ти знаєш. Склади та запиши вирази (в один стовпчик), полічивши гроші на кожному малюнку. Задачу 7 (А) склади за коротким записом умови та розв'яжи спочатку діями з поясненням, а потім  склади вираз. Відповідь записуй обов'язково.
Домашня робота повтори таблиці множення та ділення 2 - 5, 10. Завдання по підручнику ст.111 Задача 7 (Б) склади за коротким записом умови задачу. Розв'яжи її діями з поясненням та склади та запиши вираз. Запиши повну відповідь. Завдання 8 запиши у два стовпчика. Пригадай, як  ми вчилися додавати та віднімати числа з переходом через десяток.

Наступний урок ЯДСТЕО. Розгорни підручник з ЯДС на ст. 96 та розглянь завдання 6. Які чудові скульптури можна виготовити із зігнутого або скрученого паперу. Спробуй і ти щось подібне зробити. Нехай тобі допоможе твоя творчість та фантазія. В тебе все вийде найкраще!




Немає коментарів:

Дописати коментар